Black Friday Deals

Het is weer die tijd van het jaar! Black Friday staat voor de deur, en wij hier bij Watersports4fun maken ons op voor een aantal geweldige aanbiedingen.

Al je favoriete merken zoals Aqua Marina, Jobe, MOAI, Starboard en Mistral zijn in de aanbieding met kortingen tot 30%. Dus als je nu in de markt bent voor een nieuwe SUP, dan zit je hier op het goede adres. Lees verder voor meer informatie over onze Black Friday deals.

Filtro

Wat is de geschiedenis van Black Friday?

De oorsprong van Black Friday is een beetje vaag, maar de meeste historici geloven dat het begon in Philadelphia. Blijkbaar noemde de politie van de stad de dag na Thanksgiving “Black Friday” vanwege het hectische verkeer en de drukte in de stad.

Uiteindelijk vond de term zijn weg naar Wall Street, waar hij werd gebruikt om de massale uitverkoop te beschrijven die vaak plaatsvond op de dag na Thanksgiving.

Tot wanneer gelden de Black Friday deals?

Black Friday duurt officieel 24 uur. Vanaf 25 november 00:00 t/m 23:59. Tijdens deze periode zullen alle Black Friday aanbiedingen geldig zijn, maar in de praktijk zien we dat de speciale aanbiedingen vaak langer actief zijn. Zo zijn er diverse winkels met Pre-Black Friday deals, die al tot één week van te voren actief zijn.

Daarnaast zullen de meeste Black Friday deals langer geldig zijn dan tot het officiële einde van Black Friday. In de praktijk zien we dat diverse aanbiedingen nog één of meerdere weken actief zijn waardoor je nog even de tijd hebt om kerstaankopen te doen. Houd er wel rekening mee dat hoe langer je wacht, hoe meer aanbiedingen uitverkocht zullen raken. Bekijk daarom van te voren al naar diverse producten die op je verlanglijstje staan, om erachter te komen of er eventueel al Pre-Black Friday deals zijn.

SUP's in de uitverkoop

Een van de populairste artikelen die deze Black Friday in de aanbieding zijn, zijn stand-up paddleboards (SUP's). SUP's zijn geweldig voor zowel beginners als ervaren peddelaars. Wij hebben alle toonaangevende merken zoals Aqua Marina, Jobe en MOAI. En wat je budget ook is, we hebben een SUP die perfect bij je past. Bekijk alle black friday deals en scoor een nieuwe SUP!

Black Friday deals bij Watersports4fun

Bij de meeste winkels zien we dat bepaalde producten tijdens Black Friday aangeboden worden met hoge kortingen. Wij vonden het tijd om het anders aan te pakken en bieden dit jaar geweldige deals aan. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk hieronder direct alle Black Friday aanbiedingen van Watersports4fun.