Afficher les filtres

Afficher le résultat unique

Afficher les filtres

Afficher le résultat unique

Waarom is een zwemvest voor je peuter belangrijk?

Met een peuter zwemvest is je kind nog niet volledig beschermd tegen verdrinking. Het is daarom belangrijk dat je ze altijd goed in de gaten blijft houden.

Zwemvesten zijn bedoeld als drijfhulpmiddel en het is daarom wel belangrijk dat je kind kan zwemmen. Echter zullen de meeste peuters nog niet heel goed kunnen zwemmen. Dit geldt ook voor baby’s, maar baby zwemvesten kunnen ook al veel ondersteuning bieden in het water.

Een zwemvest is bovendien wel de perfecte mogelijkheid om je kind te leren zwemmen. Zo biedt het meer ondersteuning en hoeven ze nog niet volledig op eigen been boven water te blijven. Een zwemvest voor je peuter van 2 jaar kan dus ideaal zijn als je een dagje gaat zwemmen met het gezin.

Zwemvest voor je peuter kopen?

Bij Watersports4fun ben je aan het juiste adres voor een peuter zwemvest. Hierbij heb je de keuze uit plusieurs modèles disponible en verschillende maten. Ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een Gilet de sauvetage pour votre enfant van 2 jaar? Gebruik dan de filteropties aan de linkerzijde om je zoekopdracht te specificeren. Zo vind je binnen no time een geschikt zwemvest voor je kleine.

Vind je het lastig om een goed zwemvest uit te zoeken of heb je behoefte aan persoonlijke advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Nous sommes prêts pour vous en zijn te bereiken per telefoon, mail of via de live chat op onze site.

Wellicht nog interessant om te weten: er zijn ook speciale zwemvesten voor honden verkrijgbaar. Op deze manier kun je jouw hond beschermen tegen uitputting wanneer die lang in het water blijft zwemmen.