ISUP: wat is de betekenis?

ISUP

Zodra de term ‘ISUP‘ valt ontstaat er vaak verwarring. Toch is dit nergens voor nodig, aangezien de term ‘Inflatable SUP board’ betekent. Het gaat hierbij dus om een opblaasbaar board voor het suppen. Er zit een groot verschil tussen harde- en opblaasbare SUP boards. Vandaar dat wij jou graag wat meer informatie willen geven over de Inflatable SUP boards. Op deze pagina lees je daarom meer over de kenmerken en de voordelen van een ISUP board.

Kenmerken en voordelen van een ISUP

Wanneer we praten over een ISUP weet je nu dat het gaat om een opblaasbaar SUP board. Dit type board heeft dan ook bepaalde kenmerken, maar deze kenmerken geven ook direct de voordelen aan van het board. We zullen er daarom niet te veel doekjes om heen winden en je maar direct vertellen over welke kenmerken en voordelen het precies gaat. Hieronder hebben we ze alvast voor jou onder elkaar gezet:

  • Stabiliteit: Op het water merk je vaak niet dat het board is opgeblazen, omdat het net lijkt alsof je op een hardboard staat waardoor je veel stabiliteit hebt.
  • Eenvoudig te repareren: Een Inflatable SUP board is makkelijker te repareren dan een hardboard. Bij hardboards is een nieuwe kopen vaak de beste optie, terwijl je een opblaasbaar board kunt laten maken middels lijm en reparatielappen. Dit is in principe niet nodig als je het board goed onderhoud.
  • Relatief goedkoop: In tegenstelling tot andere SUP boards is een Inflatable board vaak een stuk goedkoper dan klassieke boards, en dat terwijl je nauwelijks tot geen verschil merkt in kwaliteit. Vaak is er ook een leuke aanbieding te scoren.
  • Makkelijk te vervoeren: Het grootste voordeel van een opblaasbaar board is dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen naar verschillende locaties om te gaan suppen.

Het assortiment van Watersports4fun.nl

Ben jij nou op zoek naar een ISUP board? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. In onze webshop vind je namelijk een breed assortiment van verschillende soorten Supboards, waardoor je een ruime keuze hebt. 

Naast de SUP boards heb je ook nog de mogelijkheid om een geschikte SUP peddel of diverse accessoires te vinden. Met deze extra’s kun je jouw SUP avontuur compleet maken en ervoor zorgen dat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Wij wensen jou alvast veel plezier tijdens jou prachtige SUP tochten!

 

Nicole Staartjens
Nicole Staartjens

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer artikelen bekijken

Deel dit artikel:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Geen Opmerkingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nicole Staartjens
Nicole Staartjens

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

MenuWishlistAccount
Zoeken
De waardering van www.watersports4fun.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 93 reviews.

Pak je voordeel

FEESTDAGEN DEALS

Claim nu een korting van 10%

Gebruik de code 3U8WPB8W in je winkelmand & claim je voordeel

*Uitsluitingen van toepassing en niet geldig i.c.m. andere kortingen of afgeprijsde artikelen