SUP board opbergen

sup board opbergen

Het opbergen van je SUP board is belangrijk om te zorgen dat je board in goede staat blijft. Er zijn verschillende manieren om je board op te bergen. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. 

Opslag in de garage of schuur 

De meest voorkomende manier om je SUP board op te bergen is in de garage of schuur. Zorg ervoor dat je board goed wordt verankerd, zodat deze niet kan omvallen of verschuiven.

Je kunt bijvoorbeeld je board vastzetten met een paar stevige touwen aan een staander, of je kunt je ‘m bevestigen aan het plafond van de garage of schuur. 

Opbergen in de tuin 

Als je een tuin hebt, is het ook mogelijk om je board daar op te bergen. Je kunt je SUP bevestigen aan een paal of schutting, of je kunt het board opbergen in een speciaal ontworpen kast. Zorg er wel voor dat de kast goed is afgedekt en dat je board wordt beschermd tegen weersinvloeden.

Lees ook: suppen in koude temperaturen 

Opbergen in de hoogte

Er zijn verschillende mogelijkheden om je SUP op te bergen. Je kan er bijvoorbeeld twee balken voor gebruiken, waar je de planken kunt neerleggen. Daarnaast is er ook een horizontaal SUP boardrek waar je meerdere SUP’s op kunt zetten zonder ruimte in te nemen in je garage of schuur. 

Als je je SUP’s een mooi plekje willen geven, kun je ook kiezen voor een verticaal rek. Hierop hang je de planken zoals je ze in een winkel zou zien. Op dit rek kunnen meerdere planken tegelijk worden opgehangen. Elk type rek heeft zo zijn eigen voordelen.

Opbergen in een SUP Board trolley 

Als je je SUP board veel vervoert, is een SUP board trolley een goede optie. De trolley is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van stevige wieltjes waarmee je het board gemakkelijk kunt vervoeren.

Veel van deze trolleys zijn ook voorzien van een handig vergrendelingssysteem, waardoor je board stevig in de trolley blijft staan als je het vervoert.

SUP board winterklaar maken

Om ervoor te zorgen dat je volgend SUP seizoen zonder beschadigingen en schimmels kunt suppen, is het belangrijk dat je jouw opblaasbare SUP board goed opbergt.

Maak je board extra goed schoon, maak het ventiel schoon en draai het goed aan en zorg ervoor dat je board helemaal droog is voordat je het opbergt. Daarna kun je het SUP board inpakken in de tas. Wil je toch nog suppen in de winter? Lees je eerst in voor een goede voorbereiding.

Berg de tas goed op en zorg ervoor dat er geen zware voorwerpen op de SUP board tas liggen. Verwijder ook de pompslang van je pomp voordat je het board opbergt. Door deze stappen te volgen zorg je ervoor dat je volgend seizoen zonder beschadigingen en schimmels kunt suppen!

Stappenplan SUP board opbergen in de winter

  1. Maak jouw sup board extra goed schoon.
  2. Maak het ventiel schoon en draai hem goed aan.
  3. Zorg dat jouw sup board compleet droog is voordat je hem inpakt.
  4. Pak daarna jouw sup board tas in.
  5. Berg je tas goed op en zorg dat er geen zware voorwerpen op de sup board tas liggen.

In conclusie 

Er zijn verschillende manieren om je SUP board op te bergen. Je kunt je board vastzetten in je garage of schuur, je kunt het board bevestigen aan een paal of schutting in je tuin, of je kunt je board opbergen in een speciaal ontworpen SUP board trolley.

Kies de manier die het beste bij jouw situatie past, zodat je board goed is beschermd tegen weersinvloeden. Ga je nog op reis met bijvoorbeeld het vliegtuig? Zorg dat je rekening houd met de geldende regels voor het meenemen van een SUP board in het vliegtuig.

Nicole Staartjens
Nicole Staartjens

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Geen Opmerkingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nicole Staartjens
Nicole Staartjens

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

sup board bedrukken
Nicole

SUP board bedrukken

Het laten bedrukken en personaliseren van een SUP board is een geweldige manier om het uiterlijk van je board aan te passen en het een

Meer lezen »
ontploft sup board
Nicole

SUP board ontploft

Het ongelukkige maar waarheid is dat, hoewel het heel onwaarschijnlijk is, het mogelijk is dat een stand-up paddleboard (SUP) kan ontploffen. Er bestaan verschillende theorieën

Meer lezen »

Waardering van onze klanten

Mooie goederen voor een goede prijs en goedkoopste in de regio.

"Service is super. Een probleem welke we hadden was super snel en naar tevredenheid opgelost. Bedankt en mogelijk tot snel voor een volgende sup."

Stephan, Eindhoven02-09-2022
HomeMenuAccount
Zoeken
De waardering van www.watersports4fun.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.