Welkom bij Watersports4fun!

Wie zijn wij?

Wil je meer te weten komen over het team van Watersports4fun? Welkom op deze pagina waar je alles kunt vinden over ons toegewijde team vol met passie!

01. Bestaande markt, zonder hoge servicegraad

Onze reis begon in 2018

Onze passievolle reis is in 2018 begonnen na het tegenkomen van laag kwalitatief advies in de watersportmarkt. Verkeerde aankopen, niet passende accessoires, onvolledige watersport sets, we zijn bijna alles wel tegengekomen. Met de komst van Watersports4fun is dit verleden tijd. Wij geloven in gemakkelijke toegang tot dingen die goed zijn voor onze geest, lichaam en ziel.

0 +
Jaar actief

Met veel plezier en passie in de wereld van Watersport

0 +
Watersport merken

Officiële & trotse dealer van A-kwaliteit merken met actueel aanbod

0 +
Klantenservice

We worden door onze klanten beoordeeld met een 9+

02. Hoogstaande dienstverlening

Wij rusten niet voor het is opgelost

Hoogstaande dienstverlening, dat is waar wij voor staan. Zo rust onze ongeëvenaarde klantenservice niet voordat een eventueel probleem is opgelost. Gelukkig komt dit niet vaak voor en zijn we vooral bezig met het geven van advies en beantwoorden van vragen. Zelf een vraag of hulp nodig? Aarzel niet om contact op te nemen via de live chat!

03. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

We zijn pas net begonnen

Watersports4fun is nu een aantal jaar actief in de markt, dagelijks leren we bij over de behoeftes van watersporters, mede door waardevolle feedback van onze klanten. Naast het leveren van een ongeëvenaarde service bieden we een hoge kwaliteit producten tegen een lage prijs. Mede door onze lage retourcijfers, goed advies en een flinke bak passie hopen wij nog veel fanaten aan te steken met het watersport virus!

04. Enkel hoge kwaliteit

A-merken assortiment

05. We staan iedere dag voor je klaar

Maak kennis met ons team!