Red Paddle SUP board

Red Paddle Co is in 2008 opgericht en sinds die tijd volop bezig bent de ontwikkeling van de beste SUP boards ter wereld. Het doel van dit merk is om iedereen ter wereld de beste SUP ervaringen te bieden. Dit doen ze voornamelijk door hun boarden te blijven innoveren en verder te ontwikkelen. De nieuwe collectie van 2021 is dan ook voorzien van de beste materialen en de nieuwste technologieën.

Bovendien worden alle nieuwe boards van dit merk onderworpen aan strenge testen om de betrouwbaarheid en stijfheid te bewijzen. Dit is de reden waarom de prestaties van dit board ongekend zijn en geen enkel ander merk in de buurt komt hiervan. Ook zien we dit terug in het retourpercentage van slechts 0,02%, wat natuurlijk een duidelijk beeld geeft van de ervaringen van gebruikers.

Filter

Waarom kiezen voor een SUP board van Red Paddle Co?

Red Paddle is één van de meest populaire merken op het gebied van SUP boards. Dit zien we dan ook terug in de kenmerken, eigenschappen en kwaliteit van de nieuwe collectie. Zo zijn alle board voorzien van de nieuwste technologieën die zorgen voor een hogere stijfheid en een langere levensduur.

Daarnaast zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar voor diverse doeleinden, waaronder yoga, fitness, touring en recreatief gebruik. Ook zijn er speciale board voor kinderen, familie of meerdere personen, waardoor er voor iedereen wel een board tussen zit die aansluit op zijn of haar wensen.

Naast de bekroonde SUP boards van dit bekende merk bieden zij ook peddels en accessoires aan. Deze worden dan ook standaard meegeleverd bij het board, waardoor je in één keer alle benodigdheden in huis haalt om op pad te gaan. Zo worden er standaard een peddel, pomp, vin, draagtas en veiligheidskoord meegeleverd.

Inflatable SUP boards

Een groot voordeel van de Red Paddle SUP boards is dat alle modellen opblaasbaar zijn. Dit biedt niet alleen veel gemak, maar scheelt ook erg veel qua prijs. Opblaasbare boards zijn over het algemeen namelijk goedkoper dan hardboards.

Daarnaast zijn deze type boards eenvoudig mee te nemen, makkelijk te onderhouden en perfect voor beginnende suppers. Kies je voor een board van Red Paddle? Dan kies je voor hoge kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Zoals je wellicht al hebt vernomen biedt Red Paddle SUP boards aan in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor vindt iedereen wel een board dat bij hem of haar past. Ook in onze webshop vind je diverse modellen die onderling verschillen in prijs, prestaties en doeleinden. Maar wat je doeleinde ook is? Met een Red Paddle board zit je altijd goed. Hieronder vind je alle modellen die wij in onze webshop aanbieden:

De belangrijkste eigenschappen van de Red Paddle SUP boards

De boards van Red Paddle blinken uit in hun prestaties en eigenschappen. Op dit moment is dit merk daarom ook de nummer 1 in de wereld op het gebied van Stand Up Paddle boards. Alle eigenschappen kunnen worden verklaard door de gebruikte materialen in combinatie met de toegepaste technologieën. Dit resulteert namelijk in de volgende eigenschappen:

  • Enorme veel sterkte: dankzij de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen kent het board een ongekend hoge stijfheid en sterkte. Het komt dan ook niet vaak voor dat een board kapot gaat. Mocht dit wel het geval zijn? Dan kun je het board meestal makkelijk repareren.
  • Scherp geprijsd: ondanks alle hoge kwaliteit materialen is het board relatief goedkoop. Hierdoor haal je voor een scherpe prijs een hoogwaardig SUP board in huis inclusief een complete set.
  • Opblaasbaar: alle boards van Red zijn opblaasbaar, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen en opbergen. Bovendien wordt er standaard een handige draagtas meegeleverd.
  • Diverse modellen: het merk vindt dat iedereen een board moet kunnen vinden die perfect aansluit op zijn of haar wensen. Daarom heeft Red een enorm breed assortiment ontwikkeld. Hierdoor zit er voor iedereen wat wils bij en slaag je altijd met een board van dit populaire merk.

Red Paddle SUP boards bij Watersports4fun

Ben jij op zoek naar een Red Paddle SUP in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse modellen van dit welbekende SUP merk voor verschillende doeleinden. Wil je graag lange afstanden afleggen of wil je het board inzetten voor recreatief gebruik? Wat je wensen ook zijn, met een board van Red Paddle slaag je altijd.

Bovendien worden alle boards van dit merk standaard geleverd met een complete SUP set. Hierdoor haal je in één keer al je accessoires in huis om goed voorbereid op pad te gaan.

Mocht je nog vragen hebben over een bepaald model of  behoefte hebben aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou namelijk graag bij het vinden van het meest ideale SUP board voor jou!