Filters tonen

Enig resultaat

  • 69,99 Lees meer
Filters tonen

Enig resultaat

Waar moet je rekening mee houden?

Als je een lekker dagje wilt gaan varen met een baby is bescherming tegen onverwachtse gebeurtenissen extra belangrijk als ouder. Het is daarom goed om te weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een baby zwemvest.

Let onder andere op de maat en het gewicht van je kind om een passend model te vinden. Hiervoor kun je ook gebruik maken van de handige filteropties om bijvoorbeeld te zoeken naar een zwemvest voor een baby van 10 kg. Binnen enkele seconde zie je direct welke zwemvesten geschikt zijn.

Controleer ook altijd goed of je baby nog goed kan ademen in het zwemvest, aangezien ze dit zelf niet kunnen aangeven. De meeste zwemvesten voor baby’s zijn gelukkig extra ademend, maar controleren is altijd beter dan vertrouwen. Is je kind al wat groter? Dan kan het zijn dat een kinder zwemvest of peuter zwemvest beter past.

Zwemvest baby kopen

Ben je op zoek naar een zwemvest voor je baby van 1 jaar? Dan kan het ooit lastig zijn om een passend model te vinden. Wij van Watersports4fun vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedere klant hetgeen vindt waar hij/zij naar op zoek is. Je kunt daarom altijd contact opnemen voor extra hulp of persoonlijke advies. Zo bekijken we samen de mogelijkheden en opties om een geschikt zwemvest te vinden. Wij zijn te bereiken per mail, telefoon of via de live chat en staan voor je klaar met raad en daad.