Filters tonen

Enig resultaat

  • 49,50 Lees meer
Filters tonen

Enig resultaat

Waarom kiezen voor een zwemvest van Helly Hansen?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom het een goede keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor Helly Hansen zwemvest. Allereerst weet je met een zwemvest van dit merk zeker dat je kiest voor top kwaliteit. Daarbij zijn de meeste modellen ook erg betaalbaar en heb je een ruime keuze uit verschillende maten, kleuren en stijlen.

Zo zijn er onder andere ook speciale kinder zwemvesten verkrijgbaar van dit merk. Hiermee biedt je meer veiligheid voor je kind en worden ze ondersteund tijdens het zwemmen.

Daarnaast zijn er ook nog wat duurdere modellen verkrijgbaar die geschikt zijn voor de fanatieke watersporters onder ons. We kunnen daarom wel stellen dat er voor iedereen wel een mooi Helly Hansen zwemvest verkrijgbaar is. Bovendien kan een zwemvest in veel gevallen goed van pas komen om jezelf beter te beschermen in het water.

Helly Hansen reddingsvest

Naast zwemvesten kun je ook een Helly Hansen reddingsvest aanschaffen. Het grote verschil tussen een zwemvest en reddingsvest is dat je met een reddingsvest jezelf daadwerkelijk beschermt tegen verdrinking. Zo zal je tijdens een val in het water op je rug worden gedraaid en blijft je hoofd te alle tijden boven water. Hierdoor blijven de luchtwegen vrij en kun je altijd blijven ademen, zelfs wanneer je bewusteloos in het water ligt.

Reddingsvesten zijn voornamelijk geschikt voor kinderen die een dagje mee gaan varen op de boot. Een Helly Hansen reddingsvest voor je kind kan in dat geval een goede keuze zijn. Hierbij heb je wel nog een verschil tussen de vaststof- en automatische reddingsvesten. Wij raden je aan om voor kinderen tot 7 jaar een vaststof reddingsvest aan te schaffen.

Helly Hansen zwemvest kopen

Voor een zwemvest van Helly Hansen ben je bij Watersports4fun aan het juiste adres. Bovenaan deze pagina vind je namelijk ons ruime assortiment aan veiligheidsvesten van het populaire merk Helly Hansen.

  • Bij het maken van een keuze is het verstandig om goed te kijken naar de maat en het drijfvermogen. Hierbij wordt het drijfvermogen aangegeven in Newton (N). Maak eventueel gebruik van de handige filteropties om sneller en eenvoudiger een geschikt model te vinden. Filter bijvoorbeeld op leeftijd om sneller een zwemvest voor je peuter te vinden.

Heb je een passend Helly Hansen zwemvest gevonden, maar zit je nog met een aantal vragen in je maag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag bij het vinden van het juiste zwemvest. Je kunt ons bereiken per mail, telefoon of via de live chat.