Filters tonen

Toont alle 2 resultaten

  • 39,95 Opties selecteren
  • 111,95 Lees meer
Filters tonen

Toont alle 2 resultaten

Zwemvest voor de hond: waar moet je op letten?

Een hondenzwemvest uitzoeken is niet heel eenvoudig, aangezien je niet weet welke maat je nodig hebt en of de pasvorm wel goed is. Toch dient dit allemaal in orde te zijn om ervoor te zorgen dat je hond daadwerkelijk kan vertrouwen op het zwemvest.

Heb je net een puppy gekregen en wil je deze meenemen op de boot? Regel dan altijd een geschikt zwemvest. Je weet namelijk nooit zeker of ze wel of niet kunnen zwemmen. Een puppy zwemvest kun je vergelijken met een baby zwemvest, maar dan voor honden.

Wanneer het honden zwemvest te groot is zal je al snel merken dat je hond niet goed blijft drijven. Heb je dus een hele kleine hond of puppy? Controleer dan altijd goed of de kleinste maat ook daadwerkelijk past. Een zwemvest voor je chihuahua vinden kan bijvoorbeeld erg lastig zijn, maar wij zijn er om jou te helpen. Bij Watersports4fun doen we er namelijk alles aan om voor iedere viervoeter een passend zwemvest te vinden.

Zwemvest voor honden kopen?

Ga je binnenkort samen met je hond een dagje het water op? Dan kun je dit maar beter zo veilig mogelijk doen. Ondanks dat honden over het algemeen goed kunnen zwemmen, kunnen ze ook snel uitgeput raken. Ga je bijvoorbeeld een dagje varen of suppen en wil je jouw hond meenemen? Dan raden wij aan om voor alle zekerheid toch een zwemvest aan te schaffen voor jouw viervoeter.

  • Ook raden wij het altijd aan een zwemvest voor je kind te kopen als je hem/haar mee het water opneemt. Het is namelijk belangrijk om iedereen te beschermen die nog niet goed kan zwemmen.

Wij weten als geen andere dat het vinden van een passend hondenzwemvest niet de makkelijkste opgave is. Daarom helpen wij jou hier graag bij door extra hulp en advies aan te bieden. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice die te bereiken zijn per telefoon, mail of via de live chat op de site. Wij wensen jou en jouw trouwe viervoeter alvast veel waterpret toe met z’n tweeën!