MOAI SUP board

MOAI is een welbekend watersportmerk en de MOAI SUP boards zijn dan ook erg populair onder zowel de ervaren- als beginnende suppers. De boards staan vooral bekend om hun fraaie design en kwaliteit. Zo zijn alle boards gemaakt van hoogwaardige en innovatieve materialen die zorgen voor stevigheid en comfort.

Hierdoor wordt je SUP avontuur nog aangenamer. Daarnaast zijn alle boards van MOAI opblaasbaar, waardoor je ze ook nog eens makkelijk kunt vervoeren. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vind het board wat bij jou wensen en eisen past.

Filter

Waarom een MOAI SUP board?

Eén van de voornaamste redenen waarom veel mensen kiezen voor een SUP board van MOAI is de prijs-kwaliteit verhouding. Zo betaal je relatief weinig geld voor veel kwaliteit.

Daarbij staan de boards bekend om hun stabiliteit, waardoor ze zowel geschikt zijn voor beginners als voor ervaren suppers. Ook worden de boards standaard geleverd met een complete set. Hierdoor haal je in één keer alle benodigdheden in huis en kun je gelijk beginnen aan je nieuwe SUP avontuur.

Daarnaast is MOAI volop bezig met de toekomst en strijd dan ook samen met goede doelen voor een betere wereld. Zo wordt er bij iedere aankoop van een SUP board van MOAI een donatie gemaakt aan een goed doel genaamd 'Waves 4 Change'.

Hiermee creëren zij een betere toekomst voor kinderen in Afrika die worden geraakt door conflict, geweld en armoede. Jij kunt hier dus ook aan bijdragen door zelf te gaan suppen.

Ruime keuze uit verschillende modellen

De SUP boards van MOAI zijn zowel geschikt voor beginnende- als ervaren suppers, maar er zijn wel verschillende modellen verkrijgbaar. Denk hierbij aan uitvoeringen die speciaal zijn ontwikkeld voor race, touring of meerdere personen. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kies jij het board dat het beste bij jou past. Hieronder een lijstje van de beschikbare boards:

Ondanks jouw persoonlijke keuze voor een bepaalde uitvoering kun je (bij de meeste boards) rekenen op een complete set van SUP artikelen. Zo wordt er standaard een peddel, draagtas, luchtpomp, vin en enkelkoord meegeleverd.

Hierdoor hoef je niet alle accessoires los aan te schaffen en ben je in één keer voorzien van een complete SUP set. Kijk nu in de webshop welk board het beste aansluit op jouw wensen.

MOAI SUP board van Watersports4fun

Een MOAI SUP board is geschikt voor iedereen en dankzij de verschillende uitvoeringen ook voor diverse activiteiten. Hierdoor vind je gemakkelijk het meest geschikte board voor jou en slaag je altijd.

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen of weet je niet zo goed waar je op moet letten? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat. Op deze manier vind je bij Watersports4fun altijd een geschikt MOAI SUP board.