Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Funtube accessoires

funtube accessoires

Joos Vermolen |

Haal een aantal handige funtube accessoires in huis om veilig gebruik te maken van jouw funtube. Je hebt gegarandeerd een onvergetelijke tijd wanneer jij een funtube of een band achter de boot hangt.

Zowel wanneer jij op de boot zit met vrienden of met familie is dit een leuke activiteit om te doen. Zorg echter wel dat je altijd een aantal handige accessoires voor de funtube bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan een reserve touw, een luchtpomp of een reparatieset voor funtubes.

De handige funtube accessoire voor op de boot

Het hebben van een repairkit is essentieel wanneer je de funtube achter de boot hebt hangen. De repair kit zorgt ervoor dat je de funtube altijd kunt repareren. Denk bijvoorbeeld wanneer er een klein gaatje in komt.

Met behulp van de juiste tools blijft jouw funtube, zelfs na een kleine reparatie, nog steeds goed voor gebruik in de toekomst. Op onze webshop vind je handige reparatiesets voor jouw funtube.

Een zwemvest

Een zwemvest is een essentieel accessoire om te hebben. Wanneer je gebruik maakt van de funtube zonder zwemvest riskeer je zelfs een erg hoge boete.

Het zwemvest zorgt ervoor dat, zelfs wanneer iemand van de funtube afvalt, hij altijd veilig boven water komt. Wij raden aan om te zorgen dat er meerdere reserve zwemvesten op de boot aanwezig zijn, dus ook voor degene die op dat moment niet op de funtube zitten.

Een pomp

Om te zorgen dat de funtube comfortabel is en goed blijft drijven, moet het goed opgepompt zijn. Gebruik hier een van onze functionele pompen voor. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische pomp die jouw funtube binnen no-time oppompt.

Zorg daarnaast dat je altijd een pomp op de boot hebt liggen die tussendoor de funtube kan oppompen. Dit kan een handmatige pomp zijn, maar we hebben in ons assortiment ook draadloze pompen met een accu. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Airbank Whale Shark D6.

Een sleeptouw

Touwen voor de funtube zijn te vinden in allerlei verschillende sterktes en lengtes. Zorg altijd dat het touw sterk genoeg is om jouw funtube mee vooruit te trekken. Je wilt voorkomen dat het touw tijdens het gebruik ineens kapot gaat doordat het niet stevig genoeg was.

In ons assortiment zie je direct voor wat voor funtube de touwen geschikt zijn. Kies bijvoorbeeld voor onze stevige Jobe 4 persoons funtube touw of voor een Talamex funtube line 1 tot 2 personen.

Voor deze, en andere, handige accessoires voor jouw funtube, ga je naar onze webshop. Wij, van Watersports4fun, voorzien je graag van alle benodigdheden en accessoires voor jouw favoriete watersport. Geniet ook van een snelle levering wanneer je vóór 16:00 een bestelling plaatst. Je krijgt dan jouw bestelling de volgende dag al thuisbezorgd.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.