Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

SUP board bedrukken

sup board bedrukken

Nicole Staartjens |

Het laten bedrukken en personaliseren van een SUP board is een geweldige manier om het uiterlijk van je board aan te passen en het een unieke look te geven.

Er zijn veel verschillende opties die je kunt overwegen als je je board wil bedrukken, waaronder het gebruik van stickers, vinyl en lak. Voor elk van deze opties zijn er voor- en nadelen.

SUP board bedrukken met stickers

Stickers zijn een van de goedkoopste en meest toegankelijke manieren om een board te bedrukken. Het is relatief gemakkelijk om deze aan te brengen, maar ze kunnen snel vervagen of afbladderen als ze in contact komen met water.

SUP board bedrukken met vinyl

Vinyl is veel duurzamer dan stickers en heeft de neiging om langer mee te gaan en beter tegen water te bestand. Het is echter een stuk lastiger om aan te brengen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt aangebracht, omdat het anders kan loslaten of gaan bubbelen tijdens je Stand Up Paddling tocht.

SUP board voorzien van een laklaag

Lak is een andere populaire optie voor het bedrukken van een SUP board. Het is relatief gemakkelijk aan te brengen en is veel minder kwetsbaar dan vinyl. Het kan echter ook een stuk duurder zijn, afhankelijk van de kwaliteit van de lak die je kiest.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je ervoor kiest om je board te laten bedrukken, is het belangrijk om rekening te houden met het type board dat je hebt. Niet alle bedrukkingen zullen werken met elk type board, dus je zult moeten controleren of het product dat je kiest geschikt is voor je board.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de omstandigheden waarin je je board gebruikt. Sommige materialen, zoals vinyl, kunnen snel vervagen of schilferen als ze regelmatig worden blootgesteld aan zonlicht of zout water.

Ontdoe je SUP board van stof en vuil

Ten slotte is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je board goed is voorbereid voordat je het bedrukt. Zorg dat je board goed schoon is en dat er geen stof of vuil op het oppervlak zit, SUP board onderhoud is erg belangrijk. Dit zal helpen voorkomen dat de bedrukking loslaat of bubbelt.

Zorg dat je board droog is voordat je het bedrukt, zodat je kunt voorkomen dat de lak of het vinyl loslaat.

Conclusie SUP board bedrukken

Als je je board laat bedrukken en personaliseren, kun je het uiterlijk veranderen en er uniek uitzien. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de verschillende opties, zoals stickers, vinyl en lak, en om ervoor te zorgen dat je board goed is voorbereid voordat je het bedrukt.

Door deze tips in acht te nemen, kun je ervoor zorgen dat je board er perfect uitziet en lang meegaat.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.