Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

SUP huren: bekijk locaties en bedrijven

sup huren

Nicole Staartjens |

Wil jij graag een SUP board huren, omdat je bijvoorbeeld nog nooit hebt gesupt? Dan is dat een verstandige keuze. Wanneer je namelijk nog nooit op een SUP board hebt gestaan, weet je natuurlijk niet of je het echt leuk vindt.

Daarnaast kun je altijd beter een keer oefenen voordat je zelf direct een board aanschaft. Het is ook leuk om eens een keer met vrienden een dagje weg te gaan om te gaan suppen met z'n allen. Je kunt dan meerdere boards huren en samen uitproberen of het echt iets is voor jullie.

Waar zit in Nederland een SUP verhuurbedrijf?

Op veel locaties in Nederland, waar je kunt suppen, zit een SUP verhuur gevestigd. Hier kun je dan naartoe gaan en een SUP huren. Bovendien zal er dan ook het een en ander worden uitgelegd over hoe het precies werkt.

Zo kun je namelijk direct gaan oefenen met een complete SUP set. Een dergelijke set bestaat vaak uit een SUP board, peddel, leash, waterdichte tas en eventueel nog wat extra's. Hierdoor kun je comfortabel gaan suppen en hoef jij jezelf nergens meer zorgen over te maken.

Huur je sup via Watersports4fun

Wil je direct weten op welke locaties het mogelijk is om een SUP te huren? Neem dan eens een kijkje op onze 'verhuur' pagina. Hier zie je namelijk in één oogopslag op welke SUP locaties een SUP verhuur is gevestigd.

  • Bovendien kun je bij ons direct een afspraak maken bij het betreffende verhuurbedrijf, zodat je verzekerd bent van een SUP set. Het zou namelijk jammer zijn als je op locatie aan komt en alle SUP's blijken al te zijn uitgeleend. Wees er daarom op tijd bij en huur je SUP alvast via Watersports4fun.

Toch liever een SUP kopen?

Mocht je al vaker op een SUP board hebben gestaan, maar nog steeds geen eigen SUP hebben? Dan kan het misschien fijn zijn om er zelf een aan te schaffen.

Wanneer je namelijk iedere keer een SUP moet huren kunnen de bedragen ook al flink oplopen, waardoor het vaak voordeliger is om zelf het board aan te schaffen in plaats van huren.

In onze webshop vind je een breed assortiment aan verschillende soorten SUP boards die onderling verschillen in kenmerken. Kijk daarom goed naar wat je zelf denkt nodig te hebben en kies vervolgens een board uit dat bij jou past.

Naast de verschillende soorten SUP boards kun je bij ons ook terecht voor peddels, kleding en accessoires. Hierdoor kun je in één keer alle benodigdheden kopen, zodat je de volgende keer goed voorbereid op pad gaat.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.