Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Aldi SUP board review: bekijk nu de aanbieding

aldi sup board

Nicole Staartjens |

Aldi komt regelmatig met leuke aanbiedingen. Zo had deze winkelketen op 4 juni 2020 een Aldi SUP board in de aanbieding gegooid. Echter was deze na enkele dagen al uitverkocht, aangezien het een sterk groeiende sport was op dat moment.

Dit is tegenwoordig niet anders en steeds meer mensen proberen het uit. Vaak huren ze de eerste keer dan een board of lenen er een van kennissen/vrienden.

Natuurlijk is het fijner om een eigen SUP board te kopen, maar dit kan voor de eerste keer redelijk prijzig zijn. Al helemaal als je nog niet zeker weet of je het wel echt leuk vindt. Vandaar dat de aanbieding van het SUP board van Aldi het perfecte moment was om een goed SUP board voor weinig aan te schaffen.

De Zray Fury Premium 10'6" van Aldi

De Zray Fury Premium 10'6" was het SUP board van Aldi dat in week 23 van 2020 werd aangeboden. Het is een opblaasbaar SUP board met maar liefst 2 luchtkamers, wat de veiligheid op het water moet verbeteren. Normaal gesproken hebben de meeste opblaas SUP's slechts één luchtkamer.

Daarnaast weegt het board zelf slechts 10,4 kg en heeft het een maximaal draaggewicht van ruim 140 kg. Hierdoor is het mogelijk om met twee personen op het board te peddelen, mits het gezamenlijke gewicht het maximale draaggewicht niet overschrijdt.

Naast de kwalitatieve kenmerken van het Aldi SUP board werden er ook nog eens een hoop accessoires meegeleverd. Zo ontving je een peddel, kajakstoel, dry bag, voetensteun, reparatie set en een draagtas voor het board.

  • Met deze accessoires ben je als beginnende supper in één klap goed voorbereid. En dat alles voor slechts €350,-. Helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar, maar wie weet komt er nog ooit eens eenzelfde aanbieding tevoorschijn. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar dit SUP board voor beginners.

SUP board van Watersports4fun

Zoals je wellicht al hebt vernomen is de SUP van Aldi helaas niet meer verkrijgbaar. Maar gelukkig ben je bij Watersports4fun aan het juiste adres voor al jouw SUP artikelen. Neem daarom alvast een kijkje in onze webshop, waar je een breed aanbod vindt aan SUP boards, peddels en andere handige accessoires.

Bedenk van te voren goed wat je nodig zal gaan hebben, zodat je in één keer kunt slagen voor jouw complete SUP set. Bovendien weet je dan zeker dat je goed voorbereid op pad gaat en je een leuk SUP avontuur tegemoet komt.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.