Jobe SUP board

Jobe Watersports, de naam zegt het al, is een bekend watersportmerk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van SUP boards. Dus ben jij op zoek naar een geschikt Jobe SUP board? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment.

Er is namelijk voor elke activiteit wel een geschikt board te vinden: van SUP boards voor yoga tot aan SUP boards voor touring. Wat je doeleinden ook zijn, met een SUP board van Jobe zit je altijd goed. Bekijk hieronder snel het gehele aanbod van Jobe!

Filter

Daarbij maak het ook niet uit of je een beginnende- of ervaren supper bent, want Jobe houdt rekening met iedereen. Zo zijn er duurdere SUP’s voor de ervaren suppers en goedkopere uitvoeringen voor de beginnende suppers. Kortom, Jobe Sports is een geschikt merk voor al jouw SUP artikelen.

Waarom kiezen voor een Jobe SUP board?

Wanneer je kiest voor een Jobe stand up paddle board zit je eigenlijk altijd goed. Het populaire watersportmerk onderscheid zich namelijk van andere door zeer uiteenlopende modellen aan te bieden. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Zo zijn er diverse modellen die speciaal geschikt zijn voor op zee en zelfs uitvoeringen die worden geleverd met een zeil. Ook bieden zij echte professionele SUP boards aan voor de ervaren/professionele suppers.

Echter zijn er ook speciale boards voor kinderen en/of beginnende suppers. Deze SUP boards zijn dan ook erg betaalbaar, terwijl ze wel voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Met een Jobe SUP board zit je in principe dus altijd goed.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Heb je al rond gekeken tussen alle SUP boards van Jobe? Dan is je vast opgevallen dat er veel verschillende modellen beschikbaar zijn. Deze verschillen onderling niet alleen in prijs, maar ook in kwaliteit en doeleinden.

Ondanks het verschil in kwaliteit tussen de dure en goedkopere supboards zijn alle modellen van goede kwaliteit. Echter zijn er een aantal uitvoeringen die erg populair zijn en boven alle andere modellen uitspringen, namelijk de:

Naast deze populair Jobe stand up paddle board modellen biedt het merk ook nog andere producten aan. Hierbij kun je denken aan peddels, dry bags, enkelkoorden luchtpompen en nog veel meer andere accessoires.

Jobe SUP board van Watersports4fun

Kies je voor een Jobe SUP board? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een hoop SUP artikelen van dit populaire watersportmerk, van SUP boards tot aan accessoires. Het is goed om te weten dat er bij sommige SUP boards al een peddel en draagtas worden meegeleverd.

Zo haal je in één keer alles in huis om goed voorbereid op pad te gaan. Mocht dit niet het geval zijn? Dan vind je binnen no time een passende peddel voor bij jouw nieuwe Jobe SUP board.

Heb je toch nog wat vragen over het assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice om al je vragen beantwoord te krijgen.