Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Verschillende soorten funtubes

soorten funtubes

Raymond Scholte |

Ben jij benieuwd welke soorten funtubes er allemaal te vinden zijn? Heb jij een boot of ben jij van plan om deze zomer met vrienden een boot te huren? Dan mag een funtube niet ontbreken. Een funtube is een band die je achter de boot hangt. Vervolgens kunnen personen achter de boot hangen terwijl de boot vaart.

De funtube kan zowel met langzame of hogere snelheid gebruikt worden. Welke soort funtube het beste past bij jou hangt af van jouw wensen. Wij, van Watersports4fun, helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.

Wat voor soorten funtubes en accessoires zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten funtubes te vinden. Veel mensen zijn bijvoorbeeld bekend met de grote banaan die je vaak op vakantie ziet. Er zijn echter ook genoeg funtube soorten te vinden die geschikt zijn voor 1 of 2 personen. Wanneer jij een funtube koopt, moet je ook een aantal accessoires in huis halen.

Denk bijvoorbeeld aan een funtube touw wat de boot en de funtube met elkaar verbindt. Een zwemvest is ook een essentieel accessoire wat niet vergeten mag worden. Volgens de Nederlandse wet is het verplicht om een zwemvest te dragen op een motorboot die harder dan 20 km/u vaart.

Zorg dus altijd dat zowel de gebruiker op de funtube als de personen op de boot een zwemvest hebben. Zo garandeer je de veiligheid van de hele groep. Heb ook een goede pomp bij de hand om de funtube op te pompen indien nodig.

De 1 persoons funtube

De funtubes voor 1 persoons zijn compact van formaat en geschikt voor 1 persoon. De eenpersoons funtube zie je voornamelijk in een ronde en vlakke vorm. In dit geval lig jij met jouw buik op de funtube. Met behulp van de handvatten hou jij je tijdens het varen stevig vast.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer variaties op deze vorm te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een driehoek, een funtube met een rugleuning of een funtube met vleugels.

De funtube voor 2 personen

De funtube voor 2 personen is ideaal om te gebruiken wanneer je met een groep het water op gaat. Doordat het plek heeft voor twee personen, kan jij het plezier samen met jouw partner of beste vriend ervaren.

De funtube voor 3 personen

De funtube voor 3 personen is een grote favoriete onder de gezinnen en grote vriendengroepen. Wanneer jouw kind graag op de funtube wilt zitten, kunnen jij en jouw partner er met deze drie persoons funtube gewoon bijzitten.

Zo stel je de veiligheid voor jouw kinderen vast. Wellicht is het ook leuk om te kijken naar een echte bananenboot.

Het aanschaffen van de beste funtube

Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende soorten funtubes te vinden waar jij uit kunt kiezen. Op onze webshop kan je het gehele assortiment doornemen.

Voor alle funtubes die wij op voorraad hebben geldt dat wanneer je ze vóór 16:00 besteld, je ze de volgende dag al thuisbezorgd krijgt.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.