Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Wat is een boardbag?

boardbag

Nicole Staartjens |

Een boardbag is een tas die speciaal is ontworpen om je SUP board te beschermen tijdens het vervoer. De boardbag is gemaakt van sterke en duurzame materialen, zoals nylon, polyester, katoen en neopreen.

De boardbag heeft een gepolsterde schouderriem, waarmee je je board gemakkelijk kunt dragen. De boardbag heeft ook een stevige rits waarmee de tas helemaal open kan worden gemaakt.

Hoe kies je een geschikte boardbag voor je SUP board?

Voor het kiezen van de juiste boardbag is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van je board en het type boardbag dat je wilt. Er zijn boardbags verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Er zijn zelfs boardbags met extra compartimenten, voor de opslag van accessoires zoals peddels en leggers. Het is ook belangrijk om te kijken naar de materialen waaruit de boardbag gemaakt is.

Boardbag materialen, afmeting en kwaliteit

Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar, zoals nylon, polyester, katoen en neopreen. Neopreen is een goede keuze omdat het wat flexibeler is en een betere bescherming tegen schokken biedt. Als je een boardbag wilt, neem dan de tijd om verschillende boardbags te vergelijken.

Kijk goed naar de afmetingen, het materiaal, de kwaliteit en het ontwerp. Kies voor een boardbag die voldoet aan al je eisen en die ook binnen je budget past.

Met een boardbag wordt je paddle board goed beschermd tegen de elementen en het is ook nog eens een stijlvolle manier om je board op te bergen. Een boardbag is een must-have voor iedereen die met een SUP board gaat reizen.

Voordelen SUP boardbag

  • Een boardbag biedt extra bescherming tegen elementen zoals regen, zonlicht, stof en andere schade.
  • Het heeft een gepolsterde schouderriem waarmee je je board gemakkelijk kunt dragen.
  • De boardbag heeft een stevige rits waarmee je het board gemakkelijk erin en eruit kunt halen
  • Het materiaal waaruit de boardbag gemaakt is, is sterk en duurzaam. -Er zijn boardbags verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.
  • Er zijn boardbags met extra compartimenten, voor de opslag van accessoires zoals peddels en leggers.

Conclusie

Een boardbag is essentieel voor iedereen die met een SUP board gaat reizen. Het beschermt je board tegen elementen zoals regen, zonlicht, stof en andere schade. Er zijn verschillende maten en vormen boardbags verkrijgbaar, waaronder boardbags met extra compartimenten voor de opslag van accessoires.

Kies een boardbag die past bij je board, materiaalkeuze en budget. Investeer in een boardbag voor je SUP board en reis met stijl en veiligheid.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.