Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

SUP Board trolley: een handige oplossing voor het vervoeren van je board

sup board trolley

Nicole Staartjens |

Als je een SUP bord hebt, is het vervoeren ervan geen makkelijke taak. Je moet het board eerst op de juiste manier vastmaken, dan moet je het naar je bestemming dragen en vervolgens ook weer terug.

Gelukkig is er een oplossing voor dit vervoersprobleem: een SUP board trolley. Een SUP board trolley is een speciaal ontworpen handtrolley waarmee je je board eenvoudig kunt vervoeren.

Waarvan zijn SUP board trolleys gemaakt?

De meeste SUP board trolleys zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals aluminium of polypropyleen, waardoor ze lang meegaan. Ze zijn voorzien van stevige wieltjes waarmee je op oneffen terrein kunt rijden zonder dat je board schade oploopt. Veel van deze trolleys zijn ook voorzien van een handig vergrendelingssysteem

Voordelen van een SUP Board Trolley

Een SUP board trolley is een speciaal ontworpen handtrolley waarmee je je board eenvoudig kunt vervoeren.

De trolley is er in verschillende vormen en maten, waardoor je altijd een geschikte trolley kunt vinden voor je board.

De meeste SUP board trolleys zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals aluminium of polypropyleen, waardoor ze lang meegaan.

Stabiel en robuust

Een goede trolley is uitgerust met stevige wieltjes waarmee je op oneffen terrein kunt rijden zonder dat je board schade oploopt. Veel van deze trolleys zijn ook voorzien van een handig vergrendelingssysteem, waardoor je board stevig in de trolley blijft staan als je het over oneffen terrein vervoert.

Gemakkelijk in gebruik

Een SUP board trolley is ook erg handig om mee te nemen op vakantie met het vliegtuig. De trolley is eenvoudig op te vouwen, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Bovendien zijn veel trolleys voorzien van een praktische schouderband, waardoor je het board gemakkelijk kunt dragen.

Geen zin om je board mee te zuilen? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een SUP board te huren.

In conclusie

Met een SUP board trolley kun je je board eenvoudig vervoeren. De trolley is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van stevige wieltjes waarmee je op oneffen terrein kunt rijden. Bovendien kun je de trolley eenvoudig opvouwen en meenemen op vakantie. Kortom, een SUP board trolley is een handige oplossing voor het vervoeren van je board.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.