Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Jobe funtube top 5

jobe funtube top 5

Raymond Scholte |

Deze Jobe Funtube top 5 zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke zomer tegemoet gaat. Ben jij met jouw vrienden van plan om een dagje een boot te huren op het meer? Neem dan een funtube mee.

Bij Watersports4fun hebben we een ruime selectie aan soorten funtubes beschikbaar. Deze zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Ben jij benieuwd wat de opties zijn? Neem dan eens snel deze top 5 aan Jobe funtubes door.

1. Jobe Rumble Funtube 1 persoons

De Jobe Rumble Funtube is geschikt voor 1 persoon. Het voordeel van dit model is dat je het plezier van de funtube in huis haalt zonder dat het je te veel kost. Dit model ziet er modern en leuk uit dankzij zijn neon groene kleur.

Met behulp van de 4 verschillende handvatten met knokkelbescherming kan je jezelf goed vasthouden op het water. De handvatten zijn op verschillende plekken verdeeld zodat het voor zowel kinderen als volwassenen geschikt is. De funtube is gemaakt van 240D nylon met een 24G PVC binnenband.

2. Jobe Binar Funtube 2 personen

Ben jij op zoek naar de beste Jobe funtube? Overweeg dan de Jobe Binar Funtube voor 2 personen. Dit is een funtube die je het beste van twee werelden geeft. Niet alleen geniet je van een duurzaam en hoogwaardig product, maar ook kan je deze met twee personen tegelijkertijd gebruiken.

Zo kan je samen met je vrienden echt genieten van een onvergetelijke tijd op het water. Met behulp van 7 handvatten kun jij jezelf altijd stevig vasthouden.

3. Jobe Droplet Funtube 2 personen

Deze Jobe Droplet Funtube voor 2 personen is perfect om mee te nemen op het water. Er is genoeg ruimte voor twee personen om er op te liggen en met behulp van de 6 handvatten houd jij je altijd stevig vast. De stoere kleur zorgt er ook nog voor dat je er goed uitziet op het water.

4. Jobe Sunray Funtube 1 persoons

Op zoek naar de beste funtubes? Kijk dan eens naar de Jobe Sunray Funtube. Deze funtube is te herkennen aan zijn unieke vorm. Door de rugleuning die langzaam omhoog gaat kan je er zowel op liggen als op zitten. Ook is de Jobe Sunray Funtube aan beide kanten te gebruiken.

5. Jobe Double Trouble Funtube 2P

Op zoek naar een betaalbare funtube voor twee personen? Dan is de Jobe Double Trouble Funtube 2P exact waar jij naar op zoek bent. Ook kun je nog steeds rekenen op een geweldige kwaliteit.

Dankzij de 840D nylon cover blijft de binnenband, gemaakt van 24G PVC, beschermd tegen allerlei externe factoren op het water.

De beste Jobe funtube vind je bij ons

Wil jij graag deze zomer een funtube van Jobe aanschaffen? De funtube zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd. Ondanks dat je zelf geen boot hebt, komt het altijd van pas om een Funtube te hebben. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je met vrienden een dag een boot huurt.

We hebben een ruime selectie aan Funtubes online staan. Vragen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.