Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

SUP Board 150 kg: zie nu welke boards geschikt zijn!

sup board met 150 kg draaggewicht

Nicole Staartjens |

Ben jij wat groter dan de meeste mensen? Of ben je op zoek naar een SUP board voor meerdere personen? Dan kan een SUP board met 150 kg draaggewicht een goede optie zijn. Op deze pagina vergelijken we daarom verschillende SUP boards met een draaggewicht van 150 kg voor zowel één persoon als voor meerdere personen.

Zo kom jij er namelijk achter welke boards geschikt zijn voor jou of voor je gezin. Daarbij geven we een korte beschrijving van bepaalde modellen, zodat je eenvoudiger een keuze kunt maken. Dus ben je nou op zoek naar een SUP board met 150 kg draaggewicht? Lees dan vooral even met ons mee.

Waarom kiezen voor een SUP board met hoog draaggewicht?

Als je zelf wat groter bent en graag wilt voorkomen dat de plank in het midden doorzakt, dan is is een board met een hoger draaggewicht ten zeerste aan te raden. Het wil namelijk wel eens voorkomen dat het standaard draaggewicht niet voldoet aan jouw lichaamsgewicht.

In dat geval is het dus ideaal om een board aan te schaffen met een ruim genomen draaggewicht. Hierdoor kun je als groter/zwaarder persoon ook gewoon lekker peddelen op het water.

Bovendien is het bij een board met hoger draaggewicht mogelijk om met twee personen tegelijk te peddelen, mits er wordt voldaan aan het maximale draaggewicht. Zo kun je altijd in je eentje boarden, maar wanneer er iemand mee wilt is dat geen probleem.

Diegene hoeft dan ook niet gelijk een eigen board aan te schaffen of er een te huren, wat natuurlijk tijd en geld scheelt. Daarnaast is dit de perfecte manier om een beginnende supper de basis te leren van stand up paddling.

Massief- of opblaasbaar SUP board?

Wanneer je op zoek bent naar een SUP board met 150 kg draaggewicht is het slim om rekening te houden met de verschillende soorten boards. Zo zijn er massieve- en opblaasbare planken beschikbaar.

Beide SUP boards hebben zo hun voor- en nadelen, maar de opblaasbare heeft in dit geval meer voordelen. Wij raden daarom ook iedereen aan om te kiezen voor een opblaasbaar SUP board met 150 kg draaggewicht.

  • Een van de redenen hiervoor, is dat deze makkelijk te vervoeren zijn en niet zo veel wegen als een massief board. Daarbij zijn de boarden ook nog eens wat dikker en zitten ze vol met lucht, waardoor je beter op het water drijft. Bovendien zijn opblaas SUP's ideaal voor beginnende suppers, aangezien ze voordeliger zijn dan massieve boarden.

Welke SUP boards zijn er met een draaggewicht van 150 kg?

Wij willen jou graag meer vertellen over de verschillende modellen die beschikken over een hoog draaggewicht. Hierbij kan er onderscheid worden gemaakt in SUP boards voor één of meerdere personen.

Daarom gaan wij jou hieronder meer vertellen over de verschillende boards die allen beschikken over een hoog draaggewicht. Zo weet je alvast wat meer over de SUP boards met een draaggewicht van 150 kg.

MOAI 11' SUP (150 kg)

De MOAI 11' is een prachtig SUP board met een fraai design en een draaggewicht van 150 kg. Hierdoor is het board uitermate geschikt voor grote mensen waarvoor het standaard draaggewicht niet voldoet.

Als we dit board gaan vergelijken met de 'Aqua Marina Triton' zien we dat de MOAI 11' 2,5 kg meer weegt. Hierdoor is het board steviger en duurzamer, en is het een ideaal model voor de grote supper.

Aqua Marina Triton (150 kg)

Ben je op zoek naar een iets goedkoper board met 150 kg draaggewicht? Dan is de Aqua Marina Triton een goede keuze. Dit board is namelijk een stuk goedkoper dan andere SUP boards met een hoog draaggewicht.

Het is daarom een perfecte keuze voor personen die nog niet zeker weten of suppen wel echt iets voor hen is, of voor mensen die het board niet vaak zullen gebruiken.

Aqua Marina Atlas (170 kg)

De Aqua Marina Atlas is een kwalitatief SUP board met een draaggewicht van maar liefst 170 kg. Dit board is daarom ideaal voor personen tot 150 kg, aangezien er dan nog wat ruimte overblijft.

Ook kan het board worden gebruikt door meerdere personen tot een gezamenlijk gewicht van 170 kg. Echter kan het dan wellicht slimmer zijn om te kiezen voor een familie SUP board, zoals de 'Aqua Marina Super Trip'.

Aqua Marina Hyper 11'6" (170 kg)

Een van de duurdere SUP boards in dit segment is de Aqua Marina Hyper. Kies je het liefst voor kwaliteit en maakt de prijs niet zoveel uit? Dan is dit het meest ideale board voor jou.

Met een draaggewicht van maar liefst 170 kg heb je meer dan genoeg speling als je met 160 kg het board opstapt. Zo is het dus ook mogelijk om met twee personen te peddelen, mits het gezamenlijke gewicht voldoet aan het maximale draaggewicht.

Aqua Marina Super Trip (210 kg)

Ben je specifiek op zoek naar een SUP board voor meerdere personen? Zoek dan niet verder! De Aqua Marina Super Trip is namelijk speciaal ontwikkeld voor twee of meerdere personen.

Dit zie je al gauw terug in de lengte van het board. Er is namelijk zelfs genoeg ruimte om met drie personen op het board te stappen. Houd hierbij alleen wel rekening met het maximale draaggewicht van 210 kg.

SUP board met 150 kg draaggewicht van Watersports4fun

Nu je een beter beeld hebt gekregen van de verschillende modellen met een hoog draaggewicht, is het tijd om er een uit te zoeken. Hierbij is het verstandig om jezelf af te vragen of je op zoek bent naar een board voor één of meerdere personen.

Wil je namelijk graag een board voor jezelf? Of verwacht je dat er ooit wel eens iemand meegaat? Let in beide gevallen op het maximale draaggewicht.

Dit is namelijk essentieel voor de levensduur van een SUP board, want hiermee voorkom je dat het board in het midden door gaat zakken. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een peddel of accessoires? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop waar je kunt filteren op het draaggewicht.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.