Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

Hoe moet je een SUP board laten leeglopen?

sup board laten leeglopen

Nicole Staartjens |

Heb jij een heerlijke dag gehad op het water met jouw SUP board? Dan is het bij terugkomst tijd om jouw SUP board weer op te bergen. Maar hoe moet je een SUP board laten leeglopen en wat zijn de belangrijkste punten om rekening mee te houden? Wij, van Watersports4fun, helpen je graag verder.

Het laten leeglopen van een SUP board

Voordat jij jouw opblaasbare SUP board laat leeglopen, is het belangrijk dat je allereerst zorgt dat jouw SUP board volledig droog is. Vervolgens druk je het ventiel uit. Zorg dat deze volledig is uitgedrukt, anders kan niet alle lucht eruit lopen. Om te garanderen dat alle lucht er daadwerkelijk uit is, rol je jouw SUP board op.

Tijdens het rollen duw je de laatste lucht eruit. Vervolgens laat je hem nogmaals goed drogen. Tijdens het leeglopen kan er altijd extra vocht uit het ventiel komen. Vervolgens berg je jouw SUP board veilig op in de kast of in de schuur.

De beste accessoires

In onze webshop hebben we een aantal handige accessoires beschikbaar die het laten leeglopen van jouw SUP board nog makkelijker maken. Haal bijvoorbeeld de Airbank Whale Shark pomp in huis.

Deze handige pomp helpt je niet alleen om jouw SUP board op te pompen, maar het helpt ook om alle lucht eruit te halen. Ook bieden we een Silent air remover aan zodat je zonder herrie jouw SUP board kunt laten leeglopen. Neem snel een kijkje door ons assortiment.

Heb jij nog niet jouw eigen SUP board aangeschaft? Dan ben je bij ons ook op de juiste plek. Ons assortiment is gevuld met een aantal van de beste watersportmerken.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.