Op werkdagen vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van prachtige aanbiedingen!

SUP op vakantie

sup meenemen op vakantie

Nicole Staartjens |

Wil jij met jouw SUP board op vakantie gaan? De vakantie is een moment om tot rust te komen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je de hele dag door niks mag doen.

Ben jij iemand die niet goed stil kan zitten, graag erop uit gaat en dol is om actief bezig te zijn? Dan is suppen op vakantie een geweldig idee voor jou. Maar hoe plan je een vakantie rondom het suppen?

Wij, van Watersports4fun, bespreken het allemaal met je door. Van waar je een SUP board kunt krijgen tot hoe je slim inpakt voor een SUP vakantie, je vindt het allemaal in dit artikel.

Met je SUP board op vakantie doe je zo:

Een vakantie begint altijd met het inpakken van jouw rugzak, reistas of koffer. Wij raden aan om altijd licht op reis te gaan wanneer je met jouw SUP board op vakantie gaat. Wanneer je niet meer meeneemt dan nodig is, dan kan je jezelf makkelijk verplaatsen met behulp van jouw SUP.

Zorg dat je al jouw benodigdheden in een rugzak kan stoppen en zorg ervoor dat je een licht SUP board meeneemt. Ondanks dat we aanraden om te gaan voor een lichtgewicht SUP board, moet je vooral kiezen voor een SUP board waar jij comfortabel op staat.

Plan een ruwe route uit

Om te garanderen dat je niet iedere dag veel tijd kwijt bent met het zoeken van een nieuwe locatie, plan je van tevoren een route uit. Zo haal jij meer uit jouw vakantie en voorkom je onnodige stress. Het plannen van jouw route hoeft niet definitief te zijn.

Wij raden aan om vooral te onderzoeken wat plekken zijn die je zeker niet wilt missen. Vervolgens kijk je in welke volgorde je ze het beste kan bezoeken. Begin bijvoorbeeld in het zuiden van Nederland en rij iedere dag weer een beetje noordelijk.

Uiteraard ben je tijdens de vakantie vrij om op het laatste moment plekken te veranderen. Zowel binnen Nederland als in het buitenland is het belangrijk om goed up to date te blijven over de laatste regelgevingen rondom suppen. Daarbij is het raadzaam om jezelf in te lezen over het meenemen van een SUP board in het vliegtuig.

Het vinden van goede locaties voor overnachtingen

Dit is ook een taak die je van tevoren al kunt uitstippelen. Gelukkig is het vinden van een overnachting een van je minste zorgen. In zowel Nederland als in het buitenland zijn er veel hotels, Airbnb’s of hostels te vinden.

Als je niet voor verrassingen wilt staan, boek je al jouw overnachtingen al van tevoren. Als je het prima vindt om met de dag te leven, dan kan je de overnachtingen simpelweg een dag van tevoren boeken.

De laatste optie geeft je meer flexibiliteit om jouw plannen en routes op het laatste moment te veranderen.

Ga op reis met de juiste SUP benodigdheden

Wanneer je gaat suppen op vakantie dan is het belangrijk dat je voorzien bent van de juiste uitrusting. Ondanks dat je in een zomer in Frankrijk genoeg hebt met een badpak en een t-shirt op jouw SUP board, heb je in andere gebieden toch een wetsuit nodig.

Dit komt doordat het water en de wind een stuk kouder kan zijn. Gelukkig vind je bij ons, van Watersports4fun, alle accessoires voor een SUP vakantie. Denk bijvoorbeeld aan geschikte kleding, accessoires om jouw SUP board te onderhouden en uiteraard een SUP board zelf.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.